ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Περισσός, 24 Μαρτίου 2017

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης 115/2016 του ΣΕΠ, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η στολή μας άλλαξε! Μία νέα ευέλικτη εμφάνιση (η οποία περιλαμβάνει μακρύ παντελόνι) με περισσότερο χρώμα θα είναι η νέα μας στολή!

Καθώς έχει οριστεί από το ΣΕΠ, περίοδος προσαρμογής, η απόφαση του Συστήματός μας είναι να τη φορέσουμε από τη νέα προσκοπική χρονιά 2017-2018 (23 Σεπτεμβρίου 2017) ανεξάρτητα πότε θα την προμηθευτεί το κάθε μέλος.

Αντιλαμβανόμενος τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που βρισκόμαστε, αποφασίστηκε όσα μέλη εγγράφτηκαν πρώτη φορά στο 4ο ΣΠ Περισσού την προσκοπική χρονιά 2016-2017, θα δικαιούνται έκπτωση 20€ στην ατομική ετήσια συνδρομή του συστήματος την προσκοπική χρονιά 2017-2018.

Η προμήθεια της νέας προσκοπικής Στολής θα γίνεται αποκλειστικά από το Προσκοπικό Πρατήριο (Πτολεμαίων 1 Παγκράτι). Στην ιστοσελίδα του Προσκοπικού Πρατηρίου (www.scout-shop.gr/) μπορείτε να βρείτε τις τιμές της στολής, ενώ μπορείτε να την παραγγείλετε ηλεκτρονικά από την παραπάνω ιστοσελίδα. Αναλυτική περιγραφή της προσκοπικής στολής καθώς και οι «θέσεις» των νέων σημάτων περιγράφονται στην ιστοσελίδα του Συστήματος μας (www.4perissou.gr/).

Όλοι οι Βαθμοφόροι αλλά κι εγώ προσωπικά είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Αθανάσιος Λογαρνός
Αρχηγός Συστήματος

Μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Συνημμένα:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείου
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ νέα προσκοπική στολή.pdf)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ νέα προσκοπική στολή.pdf392 kB