Περισσός, 21 Ιανουαρίου 2018

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Η Προσκοπική χρονιά συνεχίζεται! Oι Βαθμοφόροι του Συστήματος έχουν προγραμματίσει ποικίλες δραστηριότητες για τα μέλη του και καλούμε όλους σας να υποστηρίξετε το έργο και να συμμετάσχετε ενεργά στις εκδηλώσεις του 4ου Συστήματος Προσκόπων Περισσού. Παρακάτω ακολουθούν μερικές πληροφορίες για την πιο ολοκληρωμένη συνεργασία μας κατά την διάρκεια της χρονιάς.

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ / ΕΚΔΡΟΜΕΣ
• Οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 15:30-17:30 στην Εστία μας.
• Περίπου μία ή δύο φορές το μήνα η Ομάδα θα πραγματοποιεί δράσεις εξωτερικού χώρου (δηλ. διήμερες εκδρομές, ημερήσιες εκδρομές, εκπαιδευτικές επισκέψεις, περιπάτους κτλ) για τις οποίες θα ενημερώνεστε το αργότερο 2 εβδομάδες πριν την διεξαγωγή τους. Οι διήμερες εκδρομές πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακα και οι ημερήσιες Κυριακή. Επίσης, μια φορά τον μήνα πραγματοποιείται μια ενωμοτιακή συγκέντρωση η οποία οργανώνεται από τους ίδιους τους προσκόπους και διεξάγεται εντός ή εκτός της Εστίας ώρες εκτός αυτών των συγκεντρώσεων με την παρουσία βαθμοφόρων της Ομάδας. Κατά την διάρκεια της χρονιάς μπορεί να διεξαχθεί και μία πολυήμερη εκδρομή.
• Στις συγκεντρώσεις, εκδρομές και επισκέψεις ο πρόσκοπος πρέπει να έρχεται με πλήρη Προσκοπική στολή και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μαθαίνει ο Πρόσκοπος από τον Ενωμοτάρχη του.
• Στις εκδρομές δεν επιτρέπεται η χρήση κινητού τηλεφώνου από τα παιδιά. Η επικοινωνία σας μπορεί να γίνεται με το επιτελείο της δράσης και σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου με τον Αρχηγό ή Υπαρχηγό Συστήματος οι οποίοι είναι πάντα ενήμεροι για τις κινήσεις της Ομάδας κατά την διάρκεια της δράσης.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2018:

Κυριακή 11/2 – Ετήσιος Χορός Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης, στη 13:30, για πληροφορίες μιλήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Κ.Σ. στο τηλέφωνο 6932767765.
Σαβ/κο 24-25/2 – Διήμερη εκδρομή ομάδας στο καταφύγιο Μ. Νικολάου στο όρος Δίρφη. (Εκτιμώμενο κόστος: 25ευρώ/άτομο)
Κυριακή 25/3 - Παρέλαση στις 10:30 στο Βαγόνι - Η συμμετοχή όλων των Προσκόπων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Εξαιρούνται μόνο οι παραστάτες και οι σημαιοφόροι. Ενημερώστε έγκαιρα για δικαιολογητικά έγγραφα για τον Διευθυντή του Σχολείου. Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων καλούνται να διευκολύνουν τη συμμετοχή των Προσκόπων μαθητών τους στις παρελάσεις.
Σαβ/κο 31/3-1/4 – Πασχαλινή Αγορά στο Ionia Center
Δευτέρα 2/4 – Κλήρωση Δώρων 2018 στο Βαγόνι στις 19:30
Κυριακή 22/4 – 7η Ποδηλατική Βόλτα Νέας Ιωνίας (συνδιοργάνωση με τον ΟΠΑΝ).
Σαβ/κο 5-6/5 – Διήμερη εκδρομή ομάδας με σκηνές το μέρος θα ανακοινωθεί. (Εκτιμώμενο κόστος: 20Ευρώ/άτομο)
Σάββατο 19/5 – Βαγόνι Day (Συντήρηση κατασκευών και καθαριότητα χώρου στο Βαγόνι μας).
Σάββατο 9/6 – BBQ Συστήματος στο Βαγόνι.
Κατασκήνωση Ομάδας: 21-29/7. Αναλυτική ενημέρωση γονέων θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
• Σας υπενθυμίζουμε πως μέχρι 31/1 θα πρέπει να καταβάλετε την 2η δόση της ετήσιας συνδρομής. Η συνδρομή αυτή εξασφαλίζει την κάλυψη: εξόδων κάθε συγκέντρωσης, μετακινήσεις και μέρος διατροφής στις ημερήσιες, αναλώσιμα έξοδα (λάμπες, καθαριστικά κτλ).
• Για τις εκδρομές και τις επισκέψεις καθορίζεται επιπλέον κόστος για την κάλυψη μεταφορικών, πιθανής διαμονής, ορισμένων γευμάτων κτλ. Το κόστος συμμετοχής σε κάθε εκδρομή/επίσκεψη καθορίζεται κάθε φορά από τους εξής παράγοντες: τοποθεσία, μεταφορές, γεύματα, πληρότητα ή όχι Ομάδας, συνεργασία με άλλες Ομάδες. Γι’ αυτό το λόγω σε περίπτωση ακύρωσης λιγότερο των 7 ημερών πριν την πραγματοποίησή της, το ποσό συμμετοχής δεν επιστρέφεται και δεν μεταβιβάζεται σε άλλη δράση ή συνδρομή. Σε περίπτωση ακύρωσης της δράσης από το Σύστημα, ολόκληρο το ποσό επιστρέφεται. Τέλος, σε περίπτωση κατά την οποία το κόστος της εκδρομής ανά άτομο μειωθεί, τότε επιστρέφεται το αντίστοιχο ποσό.
• Το Φεβρουάριο θα ξεκινήσει η καθιερωμένη «Κλήρωση Δώρων 2018» με πολλά διασκεδαστικά δώρα, gadget και παιχνίδια. Για πληροφορίες ρωτήστε τους Βαθμοφόρους και μέλη της ΕΚΣ.
• Για οποιαδήποτε απορία με τα οικονομικά ή να δηλώσετε αδυναμία πληρωμής συνδρομών ή εκδρομών, παρακαλώ απευθύνεται μόνο στον Αρχηγό Συστήματος, για διευθέτηση των παραπάνω θεμάτων.

Το Επιτελείο της Ομάδας και εγώ προσωπικά είμαστε πάντα στη διάθεσή σας!

 

Σας ευχαριστώ,

Γιώργος Γραμμένος
Αρχηγός Ομάδας

Μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Συνημμένα:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείου
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018 (Ομάδα).pdf)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018 (Ομάδα).pdf151 kB