ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Περισσός, 25 Μαρτίου 2017

Αγαπητοί γονείς, 

Στο πλαίσιο του Προσκοπικού Προγράμματος η 4η Ομάδα Προσκόπων Περισσού, θα πραγματοποιήσει τριήμερη εκδρομή στη λίμνη Δόξα στις 6-7 Μαΐου 2017 , με Αρχηγό τον Γιώργο Γραμμένο.

Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο, στις 08:00 από την εστία, και η επιστροφή την Κυριακή 6 Μαΐου περίπου στις 20:00 στο ίδιο μέρος.
Η μετακίνηση από και προς τον χώρο διανυκτέρευσης θα πραγματοποιηθεί με μισθωμένο πούλμαν

Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο ανέρχεται στα €25. (το πραγματικό κόστος ανά άτομο, βάση προϋπολογισμού ανέρχεται στα 30€, όμως η ΕΚΣ του Συστήματος θα καταβάλει για κάθε πρόσκοπο την διαφορά των 5€.). Σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε με τον Αρχηγό Συστήματος για την διευθέτηση του θέματος.
Η τιμή περιλαμβάνει μεταφορικά, είσοδος σε πολιτιστικούς χώρους, υλικά προγράμματος και όλα τα γεύματα εκτός από τα: δεκατιανό Σαββάτου, μεσημεριανό Σαββάτου, τα οποία και θα φέρουν τα παιδιά από το σπίτι.


Δεκτές θα γίνουν δηλώσεις μέχρι την Τέταρτη 19 Απριλίου.


Θυμίζω ότι στις εκδρομές δεν επιτρέπεται η κατοχή και χρήση των κινητών τηλεφώνων από τα παιδιά. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει μόνο στα τηλέφωνα:
Γεώργιος Γραμμένος (Αρχηγός Ομάδας) – 6971780006
Η επικοινωνία σας μπορεί να γίνεται με το επιτελείο της δράσης και σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου με τον Αρχηγό ή Υπαρχηγό Συστήματος οι οποίοι είναι πάντα ενήμεροι για τις κινήσεις της Ομάδας κατά την διάρκεια της δράσης.

Το Επιτελείο της Ομάδας είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Ευχαριστώ,

Γραμμένος Γιώργος
Αρχηγός Εκδρομής

Σημείωση: Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 18 μελών της Ομάδας. Σε αντίθετη περίπτωση η εκδρομή θα ακυρωθεί και το ποσό συμμετοχής θα επιστραφεί # Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής μετά τις 19/3, το ποσό δεν επιστρέφεται # Δεκτές θα γίνουν οι συμμετοχές αυστηρά έως την παραπάνω ημερομηνία (19/3).

Μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Συνημμένα:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείου
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Φενεός (Ομάδα).pdf)ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Φενεός (Ομάδα).pdf402 kB