ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Περισσός, 10 Φεβρουαρίου 2018


Αγαπητοί γονείς,

Στο πλαίσιο του Λυκοπουλικού Προγράμματος, η 4η Αγέλη Λυκοπούλων Περισσού θα πραγματοποιήσει διήμερη εκδρομή στην Παύλιανη, Δήμος Λαμιέων, Νομός Φθιώτιδας στις 3-4 Μαρτίου 2018.

Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 3 Μαΐου στις 08:00 από το βαγόνι του 4ου Συστήματος Περισσού (Λεωφόρος Ηρακλείου 190) και η επιστροφή την Κυριακή 4 Μαΐου περίπου στις 20:00 στο ίδιο μέρος.
Η διανυκτέρευση μας θα γίνει σε χώρο που θα μας παραχωρήσει ο Δήμος.
Η μετακίνηση από και προς τον χώρο θα γίνει με μισθωμένο από το Σύστημα πούλμαν.
Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο ανέρχεται στα €25,00. Το κόστος στα 2 αδέρφια ανέρχεται στα €40,00
(το πραγματικό κόστος ανά άτομο, βάση προϋπολογισμού ανέρχεται στα €30,00, όμως η ΕΚΣ του Συστήματος θα καλύψει τη διαφορά. Σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ή με το Αρχηγό Συστήματος)
Η τιμή περιλαμβάνει μεταφορικά και όλα τα γεύματα εκτός από τα: δεκατιανό Σαββάτου, μεσημεριανό Σαββάτου, απογευματινό Σαββάτου, τα οποία και θα φέρουν τα παιδιά.

Παρακαλώ όπως ενημερώσετε το επιτελείο του Τμήματος για τη συμμετοχή του Λυκοπούλου στην εκδρομή έως την Τετάρτη 21/02. Τις δηλώσεις συμμετοχής και τα χρήματα τα δεχόμαστε έως το Σάββατο 24/02

Θυμίζω ότι στις εκδρομές ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κατοχή και χρήση των κινητών τηλεφώνων (και οποιουδήποτε άλλου ηλεκτρονικού μέσου εκτός φωτογραφικής μηχανής) από τα παιδιά. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει μόνο στα τηλέφωνα: Κωνσταντίνα Δρούγα (Αρχηγός 4ης Αγέλης Λυκοπούλων) - 6974 289521 Δημήτρης Μπόμπορης 6980666510


Το Επιτελείο της Αγέλης Λυκοπούλων είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. 

Ευχαριστώ,

Κωνσταντίνα Δρούγα
Αρχηγός Αγέλης Λυκοπούλων

 

Σημείωση: Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 20 μελών της Αγέλης. Σε αντίθετη περίπτωση η εκδρομή θα ακυρωθεί και το ποσό συμμετοχής θα επιστραφεί # Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής μετά τις 24/2, το ποσό δεν επιστρέφεται # Δεκτές θα γίνουν οι συμμετοχές αυστηρά έως την παραπάνω ημερομηνία (24/2).

Μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Συνημμένα:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείου
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παύλιανη (αγέλη).pdf)ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παύλιανη (αγέλη).pdf165 kB