Περισσός, 25 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Στο πλαίσιο του Λυκοπουλικού Προγράμματος, η 4η Αγέλη Λυκοπούλων Περισσού θα πραγματοποιήσει διήμερη εκδρομή στην λίμνη Δόξα, Αρχαία Φενεός Κορινθίας στις 6-7 Μαΐου 2017.

Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου στις 08:00 από το βαγόνι του 4ου Συστήματος Περισσού (Λεωφόρος Ηρακλείου 190) και η επιστροφή την Κυριακή 7 Μαΐου περίπου στις 20:00 στο ίδιο μέρος.


Η διανυκτέρευση μας θα γίνει σε σκηνές.
Η μετακίνηση από και προς τον χώρο θα γίνει με μισθωμένο από το Σύστημα πούλμαν.


Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο ανέρχεται στα €25,00. Το κόστος στα 2 αδέρφια ανέρχεται στα €40,00 (Το κόστος για 3 αδέρφια ανέρχεται σε €55,00 συνολικά)
(το πραγματικό κόστος ανά άτομο, βάση προϋπολογισμού ανέρχεται στα €30,00, όμως η ΕΚΣ του Συστήματος θα καλύψει τη διαφορά. Σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ή με το Αρχηγό Συστήματος)
Η τιμή περιλαμβάνει μεταφορικά και όλα τα γεύματα εκτός από τα: δεκατιανό Σαββάτου, μεσημεριανό Σαββάτου, απογευματινό Σαββάτου, τα οποία και θα φέρουν τα παιδιά.

Παρακαλώ όπως λάβω την αίτηση που ακολουθεί και την οικονομική συμμετοχή έως και την Τετάρτη 19 Απριλίου. Θα βρίσκεται βαθμοφόρος στην εστία μας 19:00-20:00

Θυμίζω ότι στις εκδρομές ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κατοχή και χρήση των κινητών τηλεφώνων (και οποιουδήποτε άλλου ηλεκτρονικού μέσου εκτός φωτογραφικής μηχανής) από τα παιδιά. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει μόνο στα τηλέφωνα:
Κωνσταντίνα Δρούγα (Αρχηγός 4ης Αγέλης Λυκοπούλων) – 6974 289 521
Δήμητρα Δρούγα (Υπαρχηγός 4ης Αγέλης Λυκοπούλων) – 6940 550 331

Το Επιτελείο της Αγέλης Λυκοπούλων είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Κωνσταντίνα Δρούγα
Αρχηγός Αγέλης Λυκοπούλων

Σημείωση: Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 20 μελών της Αγέλης Λυκοπούλων. Σε αντίθετη περίπτωση η εκδρομή θα ακυρωθεί και το ποσό συμμετοχής θα επιστραφεί # Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής μετά τις 20/4, το ποσό δεν επιστρέφεται

Μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Συνημμένα:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείου
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Φενεός (Αγέλη).pdf)ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Φενεός (Αγέλη).pdf295 kB