Για πέμπτη χρονιά, πιστοί στο ραντεβού τους οι Πρόσκοποι Περισσού, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου για τις «Ιωνικές Μέρες 2015» - διοργάνωσαν, εκδήλωση με δραστηριότητες και παιχνίδια στο πεζόδρομο της Λεωφόρου Ηρακλείου 190 στα Πευκάκια στο ιστορικό Ξύλινο Βαγόνι των Προσκόπων.

Πάνω από 450 παιδιά με τις οικογένειές τους διασκέδασαν στο μοναδικό δωρεάν πολυδρώμενο για παιδιά που διοργανώνεται στο Δήμο Ν.Ιωνίας κάθε χρόνο. Δώδεκα πρωτότυπα προσκοπικά -και όχι μόνο- παιχνίδια περίμεναν τους συμμετέχοντες, όπως: flying fox μήκους 7μ. από ξύλινη εξέδρα, αναρρίχηση σε πίστα ύψους 5μ, τοξοβολία με πραγματικό τόξο, γιγάντιο φιδάκι 6τμ, προσκοπική κατασκευή με απλά υλικά, τραμπολίνο, φουσκωτής τσουλίθρας κα.. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Αντιδήμαρχοι της πόλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Συλλόγων.

Ο Αρχηγός Συστήματος Κωνσταντίνος Εφραιμίδης, δήλωσε στο τοπικό τύπο: «Είμαστε περήφανοι γιατί ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές μπορούμε να διοργανώνουμε πετυχημένα αυτή τη δωρεάν δράση για όλα τα παιδιά του Δήμου μας. Νιώθουμε υποχρεωμένοι να μη στερήσουμε το παιχνίδι από το μέλλον αυτού του τόπου και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε κάθε χρόνο ακόμα καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ το Δήμο και τους υποστηρικτές γιατί η βοήθειά τους μας γεμίζει αισιοδοξία να συνεχίσουμε το εθελοντικό μας έργο».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Δήμου Νέας Ιωνίας και την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών: Κρι Κρι, Mikel Coffee Company, Air Game, The Big Bad Wolf και IoniaNet. Την δράση κάλυψαν υγειονομικά Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερολογιο Δρασεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31