Αυτό το Καλοκαίρι, η Ομάδα απαρνήθηκε την δροσιά της θάλασσας και προτίμησε να αισθανθεί την πραγματική δροσιά του βουνού.

Έτσι, μαζέψαμε τα πράγματά μας, πήραμε μαζί μας χοντρά ρούχα και ταξιδέψαμε στο βουνό του Παρνασσού από τις 23 έως τις 31 Ιούλιου 2016.

Το κλίμα πολύ διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα αλλά ευτυχώς ήμασταν όλοι εκεί για να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία.

Στην εγκατάστασή μας, όλα κύλησαν καλά και μπορέσαμε να προετοιμάσουμε τον χώρο που θα μας φιλοξενούσε για τις επόμενες 9 μέρες. Σκηνές, τραπεζαρία, σακιδιοθήκη και πύλη είναι λίγες από τις αρκετές κατασκευές που κάναμε κατά την διάρκεια αυτής.

Όταν πια ήρθε η ώρα να εξερευνήσουμε το βουνό, η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο. Ξεχυθήκαμε στα μονοπάτια του Παρνασσό ανακαλύπτοντας δύσκολα μυστήρια σαν αληθινοί ντετέκτιβ, προσπαθώντας να λύσουμε γρίφους για να απελευθερωθούμε από σκοτεινά δωμάτια και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την περιέργειά μας και να μην δούμε ξανά πως είναι να κοιμάσαι στην ύπαιθρο.

Μια από αυτές τις μέρες επιλέξαμε να ανέβουμε πιο ψηλά και να μείνουμε κυριολεκτικά κάτω από το φως των αστεριών. Κάπου εκεί μερικές σταγόνες της βροχής έπεσαν και ύστερα ξανά ξαστεριά.

Η παρέα μέσα στην Ενωμοτία και η περιπέτεια του βουνού δεν μας έκανε ούτε λεπτό να σκεφτούμε να γυρίσουμε πίσω στην πόλη. Πολλοί φίλοι, πολλά χαμόγελα μα μόνο ένα συναίσθημα, η ευτυχία!

Η ζωή στην φύση ποτέ δεν είναι αρκετή. Θα είμαστε σύντομα πάλι εκεί!

Μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερολογιο Δρασεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31