Η 4η Ομάδα Προσκόπων Περισσού μαζί με την 1η Ομάδα Προσκόπων Νέας Ιωνίας επισκέφτηκαν το Ναύπλιο από τις 23 έως 25 Απριλίου 2016.

Με την άφιξή μας στο Ναύπλιο, εγκατασταθήκαμε στο Γενικό Γυμναστήριο του Ναυπλίου. Αφού παίξαμε πολλά παιχνίδια, γνωρίσαμε βασικές πληροφορίες για το Ναύπλιο με ένα αξέχαστο παιχνίδι μέσα στην πόλη. Όλα τα παιδιά έμαθαν πάρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το Ναύπλιο. Έπειτα κατευθυνθήκαμε προς το γυμναστήριο. Αφού μαγειρέψαμε παίξαμε ένα τρομακτικό παιχνίδι. Η αδρεναλίνη έφτασε στα ύψη! Η πρώτη μας μέρα στο Ναύπλιο κύλησε καλά.

Η Κυριακή των Βαΐων αφού ξυπνήσαμε παίξαμε κάποια ζωηρά παιχνίδια. Στη συνέχεια, ξεκινήσαμε τον σκληρό δρόμο για να ανεβούμε τα 999 σκαλοπάτια έως το κάστρο του Ναυπλίου, Παλαμήδι. Ύστερα από αρκετό παιχνίδι εκεί και αφού μαζέψαμε όλες τις πληροφορίες που μας είχαν ζητηθεί, πήραμε τον κατήφορο προς τα πίσω. Εκεί, το απόγευμα, μας ζητήθηκε να κάνουμε όλες τις πληροφορίες που βρήκαμε ένα σκετς. Το βράδυ αφού μαγειρέψαμε παίξαμε ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι!

Δευτέρα πρωί όλοι θα περιμέναμε να βρισκόμαστε σε ρυθμούς επιστροφής. Όμως, εμείς πήγαμε στο λιμάνι της πόλης και πήραμε ένα από τα τουριστικά τρενάκια για να γυρίσουμε όλη την πόλη! Φυσικά πριν την επιστροφή μας, ένα γενικό καθάρισμα στον χώρο του γυμναστηρίου όπου και διανυκτερεύαμε ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε.

Σε αυτή την δράση περάσαμε το λιγότερο υπέροχα. Ήταν μια εμπειρία που όλοι οι Πρόσκοποι θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή.

Κείμενο: Σοφία Μπλάτσιου (Ενωμοτάρχης Ελαφιών)

 

Μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερολογιο Δρασεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31