Το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελευταία διήμερη εκδρομή της Αγέλης μας, για φέτος. Λυκόπουλα και Βαθμοφόροι ήταν πανέτοιμοι για τη συμμετοχή στην εκδρομή του Κλάδου Λυκοπούλων της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Ανατολικής Αττικής, στο Μάτι της Νέας Μάκρης.
Μόλις φτάσαμε τακτοποιηθήκαμε στο χώρο μας, γνωρίσαμε και γίναμε φίλοι με τα λυκόπουλα του 1ου Συστήματος Προσκόπων Θρακομακεδόνων, όπου θα λειτουργούσαμε σαν μία Αγέλη για το διήμερο. Η υπόλοιπη μέρα συνεχίστηκε με ένα έντονο και διασκεδαστικό παιχνίδι δοκιμασιών για την αναζήτηση του χαμένου μαργαριταριού. Το αποκορύφωμα έφτασε το βράδυ, όπου τα Λυκόπουλα μας συμμετείχαν σε τηλεπαιχνίδι μαζί με τις υπόλοιπες δεκατρείς Αγέλες της Περιφέρειας μας, στο οποίο γελάσανε και διασκέδασαν με την καρδιά τους.
Το επόμενο πρωί, αφού ξυπνήσαμε και φάγαμε το πρωινό μας , ξεκινήσαμε να ξεστήνουμε τις σκηνές μας, ώστε να ήμαστε έτοιμοι για αναχώρηση. Μετά την απεγκατάσταση η συνέχεια μας ενθουσίασε, εφόσον έπρεπε να διαγωνιστούμε με τις υπόλοιπες Αγέλες σε παιχνίδι Survivor, με ομαδικές αλλά και ατομικές δοκιμασίες.
Στο μεσημεριανό μαζευτήκαμε όλες οι Αγέλες και οι Βαθμοφόροι στην τραπεζαρία, όπου δώσαμε ραντεβού για του χρόνου, τρώγοντας το τελευταίο γεύμα όλοι μαζί. Αυτό το συναρπαστικό διήμερο θα μείνει αξέχαστο για το γέλιο αλλά και για τις φιλίες που κάναμε με τους αδερφούς μας από τα άλλα συστήματα της Περιφέρειάς μας.

Μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερολογιο Δρασεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31