Το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας η Αγέλη μας πραγματοποίησε τριήμερη εκδρομή στο Βόλο μαζί με την Ομάδα. Η ανυπομονησία ήταν μεγάλη καθώς είναι η πρώτη μας τριήμερη!


Την πρώτη μέρα, αφού εγκατασταθήκαμε στο 58ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Βόλου που μας φιλοξένησε, ξεκινήσαμε την εξόρμησή μας στην πόλη του Βόλου. Παίζοντας, περιπλανηθήκαμε γύρω από το πάρκο και το λιμάνι μαθαίνοντας πώς να κυκλοφορούμε στην πόλη. Την επόμενη μέρα, ξεκίνησε η εξερεύνηση του Πηλίου σε ένα από τα πιο γραφικά και χαρακτηριστικά χωριά, τις Μηλιές. Περπατώντας στα καλντερίμια του, αναζητούσαμε τις πιο χαρακτηριστικές πληροφορίες του χωριού για να σχηματίσουμε μια εικόνα. Όλοι οι κάτοικοι έδειξαν την ευγένεια και την καλοσύνη τους να απαντήσουν σε όλες μας τις απορίες. Το απόγευμα επιστρέψαμε στο Σύστημα όπου μαγειρέψαμε όλοι μαζί, μαθαίνοντας να κόβουμε και να καθαρίζουμε λαχανικά. Το βράδυ περίμενε τα Λυκόπουλα μια έκπληξη, καθώς δεν μπορούσε να λείπει από το τριήμερό μας ένα αποκριάτικο πάρτι με μουσική!!


Η επόμενη μέρα και τελευταία της εκδρομής μας, περιελάμβανε κατασκευή χαρταετού από τις εξάδες μας και επίσκεψη στο μουσείο τούβλου. Το μουσείο μάς εξέπληξε με το πόσο διαδραστικό ήταν και μας βοήθησε να καταλάβουμε πώς φτιάχνεται η πρώτη ύλη για την κατασκευή του σπιτιού μας! Επιστρέφοντας στη βάση μας, είχαμε να τακτοποιήσουμε το χώρο, να φάμε το μεσημεριανό μας και έπειτα να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.


Ήταν μια τεράστια εμπειρία για όλους μας, που μάς έδωσε περισσότερες στιγμές μαζί, μας έφερε ακόμα πιο κοντά και μας θύμισε πώς είναι να ζεις προσκοπικά!


Ανυπομονούμε για τις επόμενες!!

 

Μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερολογιο Δρασεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

poster 2018 web results