Μια δράση θεσμός για την Νέα Ιωνία θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην πόλη μας. Μια δράση με θέμα το ποδήλατο, την υγεία και την σωστή κυκλοφοριακή μας συμπεριφορά. Μια δράση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και σκοπό έχει την ασφαλή βόλτα στα στενά της Νέας Ιωνίας. Δεν έχουμε λοιπόν παρά να φορέσουμε τα ποδηλατικά μας ρούχα και το χαμόγελό μας και να περάσουμε ένα όμορφο και αθλητικό πρωινό Κυριακής. Απαραίτητο ποδηλατικό αξεσουάρ για όλους είναι το κράνος μας!!
Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στις 9:00 πμ να ποδηλατίσουμε. Σημείο συνάντησης: το Βαγόνι Προσκόπων Περισσού (λεωφόρος Ηρακλείου 190, Πευκάκια). Σημείο τερματισμού: πλατεία Σημηριώτη (Λεωφόρος Ηρακλείου).
Μην λείψει κανείς!!! (Ακολουθούν Πληροφορίες και όροι)
7podilatiki afisa

Πληροφορίες / Όροι
1. Η ημερομηνία διεξαγωγής της 7ης Ποδηλατικής Βόλτας Ν.Ιωνίας είναι η 22/04/2018. Η εκκίνηση θα γίνει από το Βαγόνι των Προσκόπων Περισσού (Λ.Ηρακλείου 190) στις 09:00 πμ και ο τερματισμός θα είναι στην Πλατεία Σημηριώτη (Λ.Ηρακλείου).
2. Η διαδρομή θα καλύψει περίπου 9km και θα είναι σε κεντρικούς δρόμους της Νέας Ιωνίας. Όλη η διαδρομή θα επιτηρείται από την Τροχαία, δημοτικά οχήματα, όχημα του Ε.Κ.Α.Β. καθώς και από Εθελοντές, ενώ στην αρχή και στο τέλος του group των ποδηλατών θα υπάρχει όχημα της διοργάνωσης. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι: Λεωφόρος Ηρακλείου (Βαγόνι Προσκόπων), Εθνικής Αντιστάσεως, Καποδιστρίου, Παναιτώλιο, Κασταμονής, Αλέκου Παναγούλη, Ελευθερίου Βενιζέλου, Ρίμινι, 28ης Οκτωβρίου, Πλατεία Σημηριώτη (Λ.Ηρακλείου).
3. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν με αποστολή της φόρμας συμμετοχής στα e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε παραδίδουν την δήλωση συμμετοχής: στη γραμματεία του ΟΠΑΝ (Λ.Ηρακλειου 268 1ος όροφος καθημερινά 2102759768, 2102777721) ή στο Βαγόνι Προσκόπων Περισσού (Λ.Ηρακλέιου 190, 6984477492, 6981245945–στο γραμματοκιβώτιο).
4. Δικαίωμα συμμετοχής έχει οποιοσδήποτε είναι 6ετών και άνω και έχει δηλώσει συμμετοχή. Για τους ανήλικους την δήλωση συμμετοχής υπογράφει υποχρεωτικά ο κηδεμόνας.
5. Οι ανήλικοι προτείνεται να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, ειδάλλως οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα που δεν οφείλονται σε πλημμελή μέτρα ασφαλείας της δραστηριότητας.
6. Συνυπάρχουμε αρμονικά στο δρόμο ακολουθώντας τις οδηγίες διοργανωτών και τον ΚΟΚ. Ακολουθούμε τον οδηγό της βόλτας, δεν τον προσπερνάμε και συντονιζόμαστε στον ρυθμό που μας δίνει ώστε να κινούμαστε ομαδικά. Η μέση ταχύτητα της Βόλτας είναι 10 χιλιόμετρα την ώρα. Διευκρινίζεται πως σε κεντρικές διασταυρώσεις θα πραγματοποιούνται ολιγόλεπτες στάσεις ώστε να γίνεται η διέλευση της Βόλτας μαζικά και όχι δημιουργώντας κενά.
7. Ο κάθε ποδηλάτης γνωρίζει τις απαιτήσεις της όποιας επικινδυνότητας που μπορεί να προκύψει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του αλλά αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η 7η Ποδηλατική Βόλτα Ν.Ιωνίας καθώς και την ευθύνη για την ασφάλεια του και παραιτείται από κάθε απαίτηση κατά των διοργανωτών.
8. Απαραίτητα ο κάθε ποδηλάτης πρέπει να φοράει κράνος, αλλιώς οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αποκλείσουν την συμμετοχή του.
9. Η συμμετοχή του κάθε ποδηλάτη στην βόλτα σημαίνει ταυτόχρονα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής σε αυτήν.
7podilatiki fylladio

7podilatiki map

proskopoiperissou logoopan logo

 

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις προηγούμενες
Ποδηλατικές Βόλτες Νέας Ιωνίας

1i podilatiki2i podilatiki3i podilatiki4i podilatiki5i podilatiki6i podilatiki

 

Μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Συνημμένα:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείου
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (7podilatiki_afisa.jpg)7podilatiki_afisa.jpg497 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (7podilatiki_fylladio.pdf)7podilatiki_fylladio.pdf3932 kB

 

 

7podilatiki afisa

poster 2018 web results