Περισσός, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Αγαπητοί Γονείς,

Η νέα προσκοπική χρονιά αρχίζει και μαζί με αυτή καλούμαστε να ανανεώσουμε την εικόνα μας, να ανανεώσουμε την προσκοπική μας στολή!

Όπως σας ενημερώσαμε από το τέλος της χρονιάς που πέρασε, η νέα προσκοπική χρονιά θα μας βρει όλους με την νέα προσκοπική στολή. Από τι αποτελείται η νέα προσκοπική στολή, πως την φοράμε αλλά και το ποια σήματα αντιστοιχούν στο κάθε τμήμα και το σημείο που τα ράβουμε είναι πληροφορίες που μπορείτε να τις βρείτε αναλυτικά στο site μας και στο link: www.4perissou.gr/uniform

poukamiso agelipoukamiso omadapoukamiso koinotitapoukamiso vathm

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η τιμή της νέας προσκοπικής στολής ήρθε με σημαντικά μειωμένη τιμή, συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης 20% για όλα τα μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων μέχρι 31 Οκτωβρίου 2017.

Αναλυτικά:

Αγέλη – Λυκόπουλα

56,07 €

Ομάδα – Πρόσκοποι

51,12 €

Κοινότητα - Ανιχνευτές

51.12 €

ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ 2016-2017

Στα πλαίσια αυτά και λαμβάνοντας υπόψη μας την οικονομική δύσκολη εποχή, όπως έχουμε ανακοινώσει από την περυσινή χρονιά, τα νέα μέλη που εγγράφτηκαν για πρώτη φορά την προσκοπική χρονιά 2016-2017 δικαιούνται έκπτωση 20 ευρώ στην ατομική τους ετήσια συνδρομή τους στο Σύστημα για την προσκοπική χρονιά 2017-2018.

Συνεπώς, το μέλος του Συστήματος που εγγράφηκε πέρυσι πρώτη φορά και η ετήσια συνδρομή του είναι 70 ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας την έκπτωση των 20 ευρώ η τελική ατομική ετήσια συνδρομή του στο Σύστημα υπολογίζεται στα 50 ευρώ.

Σε περίπτωση που δημιουργηθεί αδυναμία

πληρωμής ή προμήθειας της νέας προσκοπικής στολής,

παρακαλώ να ενημερώσετε τον Αρχηγό του τμήματος, προκειμένου

να διευθετηθεί το πρόβλημα.

Το επιτελείο των Βαθμοφόρων του Συστήματος και εγώ προσωπικά, ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Με εκτίμηση,

Νάσος Λογαρνός