Ανακοίνωση Γ.Ε. 74/2012

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας της Κεντρικής Διοίκησης για την ενίσχυση των παροχών στα Μέλη μας μέσω της Προσκοπικής Ταυτότητας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον όμιλο της Ευρωκλινικής για δεύτερη χρονιά.

Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις φετινές προνομιακές παροχές εστιάζοντας στην σημαντική δωρεάν παροχή που αφορά την ιατρική δωρεάν επίσκεψη στους εφημερεύοντες ιατρούς των Εξωτερικών Ιατρείων της Ευρωκλινικής Αθηνών (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό και Χειρουργό), καθώς και στους εφημερεύοντες ιατρούς των Εξωτερικών Ιατρείων της Ευρωκλινικής Παίδων (Παιδίατρο και Παιδοχειρουργό) σε περιστατικά που κρίνονται επείγοντα.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε και για ένα μεγάλο φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων με προνομιακή τιμολόγηση για τα Μέλη μας.

Οι επιπλέον φετινές παροχές αφορούν στα ετήσια τσεκ απ για όλα τα ανήλικα μέλη του ΣΕΠ, σε ειδικές προνομιακές τιμές.

Η συγκεκριμένες παροχές μπορούν να έχει και ευνοϊκότερη τιμολόγηση για τις περιπτώσεις που αφορούν μέλη από την ίδια οικογένεια (αδέλφια).

Με τις προνομιακές τιμές δίνεται η δυνατότητα για κάθε μέλος να έχει την ετήσια ιατρική βεβαίωση (Ανακοίνωση 125/2011) και ο ιατρικός έλεγχος που παρέχεται να είναι και για περαιτέρω χρήση (σχολείο, αθλητικές δραστηριότητες κ.λπ.).

Ο ιατρικός έλεγχος εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την πλήρη γνώση για το ιατρικό ιστορικό κάθε μέλους μας, δίνει περισσότερες πληροφορίες και μερικές φορές προλαμβάνει.

Υπεύθυνη επικοινωνίας για τον όμιλο της Ευρωκλινικής είναι η κ. Τζίνα Γιαννοπούλου (τηλ. 210-6416840).

Υπεύθυνος επικοινωνίας για το ΣΕΠ είναι ο κ. Κωνσταντίνος Πατινιωτάκης (τηλ. 6945-292724, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter